Tietoa Meistä.


Hierontaterapeuttimme ovat osaavia ja asiantuntevia asiakaspalvelijoita.

Sabai Wellness Spassa osaava henkilöstömme palvelee sinua asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti monen vuoden kokemuksella. Teemme sinulle yksilöllisen suunnitelman, jonka avulla voimme parantaa hyvinvointianne, lievittää kipujanne ja tuottaa ihanan rentoutuneen olotilan. 

Meillä koet aina ammattimaisen hierojan otteet.

 Lämpimästi tervetuloa!

Sabain eettinen ohjeistus

Hyvä asiakkaamme, toivoisimme, että tutustutte eettiseen ohjeistukseemme, joka on voimassa kaikissa Sabai Wellness Spa toimipisteissä. Meillä Sabailla kaikki työntekijät ovat arvokkaita, ja kunnoitamme itseämme ja asiakkaitamme seuraavien sääntöjen mukaisesti:

  •  Osoitamme sitoumuksemme palvella asiakkaita parhaimman kyvymme mukaisesti. Kaikessa toiminnassa asiakkaan kokema palvelun hyöty on ensisijainen prioriteettimme.
  • Ylläpidämme ammatillista osaamistamme ja tehokkuuttamme hierontatekniikoiden omaksumisen ja jatkuvan koulutuksen periaatteiden mukaisesti.
  • Suojelemme asiakkaan ja Sabain luottamuksellista ja ammatillista suhdetta ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyden suojaa kaikissa dataan ja informaatioon liittyvissä asioissa.
  • Kannamme vastuun olla tuottamasta fyysistä tai henkistä haittaa itsellemme, asiakkaillemme ja kolleegoillemme.
  • Tunnustamme jokaisen työntekijämme arvon ja yksilöllisyyden syrjimättä työntekijöitä ja kolleegoitamme millään tavalla.
  • Emme koskaan lähesty seksuaalisesti tai vastaa seksuaaliseen lähestymiseen minkään hoitomme aikana.