Hintalista

Hieronnat

1. Kasvohieronta 30 min

Akupisteiden painelu ja rentouttava kasvojen hieronta vapauttavat kasvojen lihasten jännitystä, parantavat ihon verenkiertoa ja vähentävät turvotusta.

58€

2. Thai-jalkahieronta 30 min

Jos jalkasi ovat kipeät pitkän päivän jälkeen, jalkahieronta voi antaa sinulle kaivattua helpotusta. Mutta se ei vain tunnu hyvältä. Jalkahieronta tehostaa verenkiertoa, mikä edistää paranemista ja pitää lihakset ja kudokset terveinä. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on terveysongelmia, jotka lisäävät huonoa verenkiertoa tai hermovaurioita, kuten diabetes.

58€

3. Pää- ja niskahieronta 30 min

Päähieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Hoito koostuu hartiaseudun, olkavarsien, rintalastan yläosan ja pään käsittelystä. Hoito on yhdistelmä hierontaa ja hellää painelua.

58€

4. Selkä- ja hartiahieronta 30 min

Selkähieronnassa käydään läpi jokainen selän ja hartian alueen lihas. Hieronta vähentää kireyttä, lievittää jännitystä ja hartiasärkyä. Hieronnassa yhdistyvät sekä lempeät että voimakkaat otteet.

58€

5. Klassinen hieronta 45 min.

Vapaa valinnainen 1-2 alueen klassinen hieronta. 

Keskitytään vain muutamaan ongelma-alueeseen. 

74€

6. Intialainen päähieronta 45 min

Intialainen päähieronta stimuloi hermoja pään, hartioiden, yläselän ja niskan alueelta. Tämä auttaa sinua rentoutumaan, mikä puolestaan parantaa henkistä ja fyysistä terveyttä. Se myös lisää verenkiertoa, kuorii päänahkaa ja ravitsee hiuksia.

74€

7. Urheiluhieronta 60 min / 90 min

Urheiluhieronta sopii siis kaikille, mutta siitä on erityisesti hyötyä juuri urheilijoille. Urheilijoille hieronta onkin tärkeä osa palautumista ja lihashuoltoa treeni- ja kisakaudella.

 94€ / 134€8. Shiatsuhieronta 60 min / 90 min

Shiatsu-hierontaterapia perustuu sormien, peukaloiden ja kämmenien paineeseen kehon pinnan eri alueilla, mikä auttaa parantamaan yleisiä vaivoja ja jännitystiloja sekä korjaa kehon epätasapainoa. Kehon pisteisiin kohdistettu paine edistää energian virtausta ja korjaa epätasapainotiloja koko potilaan kehossa.

 94€ / 134€9. Raskaushieronta 60 min / 90 min

Raskaushieronta antaa todella erityisen tunteen äidille ja lapselle. Se on myös hyvä tapa rentoutua ja valmistautua tulevaan.

 94€ / 134€10. Kokovartalohieronta 

60 min / 90 min

Klassinen  kokovartalohieronta tehoaa kireisiin lihaksiin, tehostaa aineenvaihduntaa ja vähentää stressiä.

   

94€ / 134€11. Bambuhieronta

60 min / 90 min

Ainutlaatuinen ja tehokas hoitomuoto, joka on juurtunut syvälle aasialaiseen kulttuuriin.

Bambuhieronta on innovatiivinen tapa tehdä syväkudoshierontaa käyttämällä eripituisia ja -halkaisijaisia bambutikkuja lihasten pyörittämiseen, rullaamiseen ja rentoutumiseen.

   

94€ / 134€12. Thai-jalkahieronta

60 min / 90 min

Jalkahieronnassa saat kokonaisvaltaisen hoidon. Hoidossa käydään läpi jalkojen etu- ja takareidet, pohkeet sekä jalkapohjat. Tehokas hieronta ja akupisteiden painelu saavat jalkasi tuntumaan kevyiltä.

   

94€ / 134€13. Perinteinen thai-hieronta 

60 min / 90 min

Thai-hieronta on perinteinen hierontatekniikka, jossa yhdistyvät syvä kudospaine, lihasten ja nivelten venyttely sekä vartalon hellävaraiset manipulaatiot. Thai-hieronnasta on hyötyä kivunlievitykseen ja masennuksen ja ahdistuksen oireiden lievittämiseen.


94€ / 134€

14. Siam-tiikeribalsamihieronta 

60 min / 90 min

Hieronnassa käytetään thai yrttibalsamia, jonka vaikutuksena on lievittää  lihaskipuja, mustelmia ja tulehtuneita jänteitä, lievittää hyönteisten pistoja, ihon punoitusta, turvotusta, ihottumaa ja huimausta.


94€ / 134€

15. Kuumakivihieronta 

60 min / 90 min

Kuumakivihieronnassa yhdistyvät lämpimien kivien vaikutus ja perinteisen klassisen hieronnan hoito-otteet. Hieronta on syvärentouttava, tehokas ja jännitystä ehkäisevä hoitomuoto. Kuumakivihoito on erittäin ihana ja rentouttava erityisesti kylminä talvipäivinä.


94€ / 134€

16. Jojobaöljyhieronta 

60 min / 90 min

Jojobaöljy kosteuttaa kuivaa ihoa ja lisää ihon hehkua. Jojobaöljyssä on antibakteerisia ainesosia. Se voi rauhoittaa myös ekseemaan taipuvaista ihoa.


94€ / 134€

17. Aromahieronta 

60 min / 90 min

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyvät hieronta, venytysotteet, eteeriset öljyt ja hoitavat tuoksut. Hieronta on lempeä kokovartalohieronta, jossa käydään läpi syvimmätkin lihakset.


94€ / 134€

18. Taivas ja Maa hieronta

60 min / 90 min

Yhdistelmä intialaista päähierontaa ja itämaista jalkahierontaa. Itämaisen jalkahieronnan energiapisteiden hierontaa ja ihanan rentouttavaa päähierontaa, joka saa veren kiertämään aivoihin asti ja tunnet kokonaisvaltaisesti mielihyvän tunnetta.


94€ / 134€

19. Yrttinyyttihieronta 

60 min / 90 min

Hoito tapahtuu lämpimillä yrttejä sisältävillä nyyteillä, joilla on tehokas vaikutus mieleen ja lihaksiin. Lämpimät yrttinyytit ja niiden ihana tuoksu saavat sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi. Lempeän ja voimakkaan painalluksen lisäksi lämpö auttaa parantamaan verenkiertoa, poistaa lihasjännityksiä ja pehmentää ihoa.


94€ / 134€

20. Trooppinen kookosöljyhieronta 

60 min / 90 min

Hieronta kookosöljyllä auttaa rauhoittamaan ja rentouttamaan lihaksia kehossa, joten se on loistava valinta, jos tunnet olevasi väsynyt tai kipeä fyysisestä toiminnasta. Se voi myös auttaa tulehduksissa, selluliittissa ja venytysarmissa.


94€ / 134€

21. Hunajahieronta 60 min / 90 min

 Hunajahieronta on eräänlainen pehmytkudoshieronta. Hunajahieronta on ainutlaatuinen hoito, jolla on selluliittia ihoa estävä vaikutus ja yksi tehokkaimmista ainesosista selluliittia vastaan. Hunajahieronta lisää mikrokapillaariverenkiertoa ihossa, mikä johtaa selluliittisolujen hajoamiseen samalla kun kiinteyttää, virkistää ja puhdistaa kehoa.

94€ / 134€

22. Matkarasitushieronta 90 min

Tämä hoitomenetelmä on suunniteltu lievittämään jet lag -tilan oireita, jotka johtuvat useiden aikavyöhykkeiden matkustamisesta. Sen tarkoituksena on lievittää lihasjännitystä, edistää rentoutumista ja palauttaa kehon luonnollinen vuorokausirytmi.

134€

23. Kynttilähieronta 60 min / 90 min

Kynttilähieronta on perinteinen thai-tekniikka, jossa yhdistyvät tuoksu ja lämpö osana hyvinvointi-hierontaa. Luonnollisista vahoista valmistetut kynttilät muuttuvat palaessaan nesteeksi, jota terapeuttimme levittää ihollesi hieronnan

aikana.Tämä hieronta sopii täydellisesti selkälihasten ja käsivarsien rentouttamiseen ja kehon lämmittämiseen.

94€ / 134€

Kasvohoidot

1. Silmäympäryshoito 30 min

Tehokas kohdennettu hoito silottaa intensiivisesti silmien ympärysihoa ja suojaa sitä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Todellinen soluvahvistin aktivoiden mikroverenkierron ja poistaen tämän herkän alueen tummuutta välittömästi. Sen erittäin tarkka koostumus nostaa juonteita ja palauttaa silmäluomien kiinteyden.

58€

2. Yrttikuorinta kasvoille 30 min

Tämä voidemainen ja hyvin kosteuttava kuorinta on kehitetty erityisesti virkistämään ihosolujen toimintaa. Hoito vahvistaa ihokudosta ja sen luontaista suojaa. Sopii herkälle iholle, kuivalle iholle, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle.


58€

3. Sabai Lift 60 min

Ihanteellinen kiinteyttä etsivälle iholle, tämä maailmanlaajuinen hoito auttaa elotonta ihoa saamaan takaisin heleän sävyn ja joustavuuden.
Hoidon pääosassa on ainutlaatuinen yhdistelmä aktiivisia ainesosia, merellistä ja tieteellistä asiantuntemusta ja kiinteyttäviä manuaalisia tekniikoita. Tavoite: uudistaa ja kohottaa kasvojen linjoja.

134€

4. Sabai Calm 60 min

Tämä hoito on todellinen rauhoittumisen lähde, joka upottaa ihon välittömästi seesteisyyden suojaan.
Sen patentoidut merestä peräisin olevat rauhoittavat aktiiviset ainesosat yhdistettynä probiootteihin palauttavat ihon luonnollisen tasapainon. Sen erittäin pehmeät koostumukset huomioivat reaktioherkän ihon. Iho on vahvempi ja paremmin suojattu, iho on rauhoittunut ja pehmeä.

134€

5. Sabai Balance 60 min

Nopea apu kuivalle ja herkälle iholle.

Hoito poistaa kuivuudesta johtuvaa kireyttä ja ärsytystä iholla ja palauttaa ihon kosteustasapainon ja pehmeyden. Ihanteellinen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

134€

6. Sabai Energy 60 min

Hoito stimuloi mikroverenkiertoa ja solujen uusimista. Vähentää pigmenttihäiriöitä ja palauttaa ihon kirkkauden. Tehokas tiiviste väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Iho näyttää elinvoimaiselta ja heleältä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle iholle.

134€

7. Sabai Glow 60 min

Kasvohoito, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää ja nuorentaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä hoidon jälkeen.

Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville.

134€

Vartalohoidot

1. Yrttikuorinta selälle 30 min

 Selän hellävarainen tehokas kuorinta. Sopii kuivalle iholle. Vaikuttavat aineet kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden.

68€

2. Yrttikuorinta jaloille 45 min

Vaikuttavat yrtit kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden. 

Jalat ja kantapäät pysyvät pitkään kosteina. 

74€

3. Mineraalihoito 75 min

Kolmivaiheinen tehohoito. Meren magnesiumiin ja hivenaineisiin keskittynyt aisteja hellivä hoito tarjoaa kaikki meriveden tasapainotttavat hyödyt iholle. Mineralisoi, rentouttaa ja tasapainottaa ihoa. Todellinen annos päivittäistä hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet koostuvat 98,20% luonnollisista ainesosista. Ihohoidon jälkeen annetaan palauttava ja rentouttava hieronta. Lopuksi viimeistellään ihon kosteutta ruskolevällä ja hivenaineita sisältävällä ihon kosteutushoidolla. 

144€

4. Yrttikuorinta vartalolle  75 min

Tämä kermainen ja pehmeä kuorinta kehitettiin alun perin vartalon hellävaraisen tehokkaaseen kuorintaan. Kuorintavoide kuorii pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden.

Hoito suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta haittaatekijöiltä. Sopii kuivalle iholle.

 

144€

5. Viiden kukan kuorinta 75 min


 

144€

6. Tamarindikuorinta  75 min

Tamarindikuorinnan ainesosat sisältävät tärkeitä aineita, joita kutsutaan AHA-hapoiksi (alfa-hydroksyylihapot), jotka kuorivat suoraan kuolleita ihosoluja. Hoidossa sovellettava tuote on helposti irroitettava ja kuoriutuva. Lisäksi se sisältää iholle elintärkeitä tärkeitä vitamiineja, jotka auttavat ravitsemaan ja korjaamaan ihoa sisältäen A-, B2- ja C-vitamiinia, viinihappoa, sitruunahappoa, kalsiumia, fosforia, ja myös vähän rasvaa, joka auttaa ihoa pysymään kosteana kuorinnan jälkeen. 

144€

7. Jasmiiniriisikuorinta 75 min

Jasmiinihieronta tarjoaa pehmeyttä samalla samalla kuorien ihoa. Sopii hyvin kuiville ihoalueille. Hoitavan aineen Jasmiiniriisin pehmeän makean tuoksuinen hoito on luonnollisin kuorintahoitomme. Kuorintavoide sisältää runsaasti B3-vitamiinia ja riisiuutetta. Kuorinnan jälkeen iho ei ole kuiva ja kireä. Voidaan käyttää ihon kuorimiseen ja ravitsemiseen.

90€

8. Kookoskuorinta 75 min

Pehmeä kerman koostumus kuorii ihosi karkeimmatkin alueet. Olipa kyse kyynärpäistäsi, polvistasi tai vartalostasi yleisesti, se auttaa sinua puhaltamaan pois kuolleet ihosolut kehostasi. Hoito toteutetaan tuoksuvalla kuorintavoiteella, joka auttaa kosteuttamaan ihoa. Hoito auttaa erityisesti tiukkaan ja kuivaan ihoon, ja on suunniteltu vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin.

144€

9. Kollageeni-kultanaamio 75 min

Hoito sisältää ominaisuudet, jotka auttavat säätämään ihoa sileäksi ja tasaiseksi ja säteilevämmäksi. Hoito auttaa myös vähentämään ihon sameutta. Tarinan mukaan kuningatar Kleopatra käytti puhdaskultaista maskia ennen nukkumaanmenoa joka ilta. Hoidon jälkeen ihosi on nuorekas, sileä, kirkas ja luonnollinen kaunis.

144€

10. Fit & Firm hoito 90 min

Kolmevaiheinen ihon kiinteytyshoito. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto. Tämän jälkeen jatketaan ihon syväpuhdistuksella ja aineenvaihduntaa stimuloivalla ja rasvanpolttoa aktivoivalla hoidolla. Lopuksi annetaan ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenaineita sisältävä ihon kosteutushoito. Ei suositella raskaana oleville.


178€

11. Detox vartalohoito 120 min


Neljävaiheinen tehotoito. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan Ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto. Tätä seuraa rentouttava hieronta ihoa ravitsevalla kasviöljyllä. Hoito jatkuu aineenvaihduntaa stimuloivalla ja rasvanpolttoa aktivoivalla hoidolla. Lopuksi annetaan ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenainaeita sisältä ihon kesteutushoito. 

Ei suositella raskaana oleville.


208€

Pedikyyrit

Uusi geelilakkaus 45-60 min

Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä geelilakkaus.

68€

Geelilakkauksen huolto 45-60 min

Vanhan geelikakan poisto, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja geelilakkaus.

78€

Pedikyyri  n. 60 min

Pedikyyri on rentouttava jalkahoito, pedikyyriin sisältyvät rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen leikkaus, kynsinauhojen sekä ongelmakohtien hoito. Ei sisällä kynsien lakkausta.

88€

Pedikyyri & geelilakkaus n. 60 min

Pedikyyri on rentouttava jalkahoito, pedikyyriin sisältyvät rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen leikkaus, kynsinauhojen sekä ongelmakohtien hoito ja geelilakkaus.


98€

Luksus pedikyyri n. 90 min

Luksus pedikyyri on täydellinen jalkahoito, jossa hoitoon sisältyvät jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä ihanan rentouttava itämainen jalkahieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta.


128€

Luksus pedikyyri& geelilakkaus n. 2 h

Luksus pedikyyri on täydellinen jalkahoito, jossa hoitoon sisältyvät jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä ihanan rentouttava itämainen jalkahieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta

 144€

Laitehoidot

1. Ultraääni-rasvanpoisto 1 alue n. 60 min.

     (Vatsa, reidet, käsivarret, pakarat, kaksoisleuka)

Viisi syytä, miksi ihmiset haluavat kokeilla ultraäänirasvanpoistohoitoa.

1. Yksi hoitokerta sisältää kolme erilaista hoitomenetelmää, joilla kohdennetaan ja hoidetaan tehokkaasti eri vartalon alueita samaan aikaan!

2. Erinomainen ja turvallinen vaihtoehto kirurgiselle rasvaimulle. Hoito sopii täydellisesti niille, jotka haluavat eroon vartalon rasvakertymistä. Hoito on erinomainen vaihtoehto, kun haluat muotoilla vartalon eri alueita, kuten vatsaa, pakaroita, reisiä, polvia, hartioita, käsivarsia, leukaa tai poskia.

3. Dermohieronta on täydellinen hoito yhdistettäväksi ultraääni-rasvanpoistoon. Toinen hoito keskittyy rasvakertymien vähentämiseen ja vartalon muotoiluun, kun taas toinen keskittyy pääasiassa selluliittiin poistoon ja ihon nuorentamiseen.

4. Ultraääni-rasvanpoistohoito on erinomainen hoito poistamaan pinttyneitä rasvakertymiä ja selluliittia, ja se sopii erityisesti vartalon alueille, joita ei ruokavalion ja liikunnan avulla saa helposti muokattua.

5. Nopea hoitoaika ja varmat tulokset ilman palautumisaikaa.

Miten ultraäänirasvanpoistohoito toimii?

Hoidossa ultraääniaaltojen avulla hajotetaan rasvasoluja, jotka sitten poistuvat luonnollisesti kehosta. Se on tehokas ratkaisu päästä eroon pinttyneestä rasvasta. Muotoilet siis vartaloasi ja vähennät samalla selluliittia.

Miten dermohierontahoito toimii?

Dermohieronta on hellävarainen ja tehokas menetelmä, jolla on syvällinen vaikutus ihoon ja sen alla olevaan kudokseen. Tämä hieronta stimuloi intensiivisesti verenkiertoa ja imusolmukkeita, mikä auttaa pääsemään eroon selluliitista tehokkaasti ja pysyvästi.

Dermohieronnan positiivisista vaikutuksista ovat:

✔️ Ihon kiinteyttäminen ja nuorentuminen

✔️ Vähentää selluliittia

✔️ Aineenvaihdunnan stimulointi ja kiihtyminen

✔️ Poistaa ihon venymisestä tulleita jälkiä

✔️Parantunut verenkierto

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa 3-6 kerran sarjana.

  Sarjahoito: 3 kertaa 359€, 6 kertaa 659€

139€

2. Face Lift kasvohoito n. 60 min

Radiotaajuus on uusin tekniikka ihon nuorentamisessa. Tämäntyyppisessä laitteessa käytetään suurtaajuus- ja korkeajännitteisiä vaihtoehtoja, jotka kulkevat iho syvien kerrosten läpi. Kun olemassa olevia kollageenikuituja supistetaan ja uusien kuitujen tuotantoa nopeutetaan, ihon rakenne ja kireys paranevat merkittävästi.

Miten se toimii?

Laitteessa ihoon kohdistuu korkeataajuinen (1 MHz, radioaaltospekstri ja korkeajännitteinen virta, joka aiheuttaa ihob lämpenemisen. Tätä ilmiötä kutsutaan diatermiaksi tai syvälämmitykset, mikä tarkoittaa, että lämpö syntyy itse kudoksessa, syvissä kerroksissa. Toisin kuin ulkpuolelta tuleva lämpö, radiotaajuustekniikka stimuloi sekä pinnallista kudosta että syvempiä kerroksia. Vaikutuksiin kuuluu ihon hapensaannin, ravitsemuksen, mikroverenkierron ja yleisen kunnon parantaminen. Lämmön aiheuttama kollageenikuitujen supistuminen stimuloi niiden uusiutumisprosessia. Lisäksi fibroblastien lämpostimulaatio mahdollistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä vähentää ihon pinnalla näkyviä ryppyjä. 

Tämän hoidon huomattavimmat vaikutukset ovat ihon kimmoisuuden, sävyn, kasvojen j ja kaulan muodon paraneminen, vähentää juoteitä ja ryppyjä, lisää verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltava useita hoitoja.

  Sarjahoito: 3 kertaa 399€, 6 kertaa 699€

139€

3. Kiinteyttävä RF-hoito vartalolle n. 60 min 

(Vatsa, reidet, käsivarret, pakarat,)

Radiotaajuus on uusin tekniikka ihon nuorentamisessa. Tämäntyyppisessä laitteessa käytetään suurtaajuus- ja korkeajännitteisiä vaihtoehtoja, jotka kulkevat iho syvien kerrosten läpi. Kun olemassa olevia kollageenikuituja supistetaan ja uusien kuitujen tuotantoa nopeutetaan, ihon rakenne ja kireys paranevat merkittävästi.Miten se toimii?

Laitteessa ihoon kohdistuu korkeataajuinen (1 MHz, radioaaltospekstri ja korkeajännitteinen virta, joka aiheuttaa ihob lämpenemisen. Tätä ilmiötä kutsutaan diatermiaksi tai syvälämmitykset, mikä tarkoittaa, että lämpö syntyy itse kudoksessa, syvissä kerroksissa. Toisin kuin ulkpuolelta tuleva lämpö, radiotaajuustekniikka stimuloi sekä pinnallista kudosta että syvempiä kerroksia. Vaikutuksiin kuuluu ihon hapensaannin, ravitsemuksen, mikroverenkierron ja yleisen kunnon parantaminen. Lämmön aiheuttama kollageenikuitujen supistuminen stimuloi niiden uusiutumisprosessia. Lisäksi fibroblastien lämpostimulaatio mahdollistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä vähentää ihon pinnalla näkyviä ryppyjä. 

Tämän hoidon huomattavimmat vaikutukset ovat ihon kimmoisuuden, sävyn, kasvojen j ja kaulan muodon paraneminen, vähentää juoteitä ja ryppyjä, lisää verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltava useita hoitoja.

  Sarjahoito: 3 kertaa 359€, 6 kertaa 659€

139€

4. Neulaton Mesoterapia kasvohoito n. 60 min


139€

5. Kavitaatiokuorinta & ultraäänikasvohoito n. 60 min


139€

Tarjoamme vain parasta

Valitse suosikkipalveluistamme

Online-varaus palvelee 24/7

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sekä sähköpostilla että tekstiviestillä.