Hintalista

Hieronnat

1. Kasvohieronta 30 min

Akupisteiden painelu ja rentouttava kasvojen hieronta vapauttavat kasvojen lihasten jännitystä, parantavat ihon verenkiertoa ja vähentävät turvotusta.

54€

2. Selkä- ja hartiahieronta 30 min

Selkähieronnassa käydään läpi jokainen selän ja hartian alueen lihas. Hieronta vähentää kireyttä, lievittää jännitystä ja hartiasärkyä. Hieronnassa yhdistyvät sekä lempeät että voimakkaat otteet.

54€

3. Pää- ja niskahieronta 30 min

Päähieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Hoito koostuu hartiaseudun, olkavarsien, rintalastan yläosan ja pään käsittelystä. Hoito on yhdistelmä hierontaa ja hellää painelua.

54€

4. Itämainen jalkahieronta 30 min

Päähieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Hoito koostuu hartiaseudun, olkavarsien, rintalastan yläosan ja pään käsittelystä. Hoito on yhdistelmä hierontaa ja hellää painelua.

54€

5. Hieronta 45 min.

Vapaa valinnainen 1-2 alueen klassinen hieronta. Keskitytään vain muutamaan ongelma-alueeseen. 

68€

6. Intialainen päähieronta 45 min

Intialainen päähieronta stimuloi hermoja pään alueelta. Tämä auttaa sinua rentoutumaan, mikä puolestaan parantaa henkistä ja fyysistä terveyttä. Se myös lisää verenkiertoa, kuorii päänahkaa ja ravitsee hiuksia.

68€

7. Urheiluhieronta 60 min / 90 min

Urheiluhieronta sopii siis kaikille, mutta siitä on erityisesti hyötyä juuri urheilijoille. Urheilijoille hieronta onkin tärkeä osa palautumista ja lihashuoltoa treeni- ja kisakaudella.

 84€ / 118€8. Shiatsuhieronta 60 min / 90 min

Shiatsu-hierontaterapia perustuu sormien, peukaloiden ja kämmenien paineeseen kehon pinnan eri alueilla, mikä auttaa parantamaan yleisiä vaivoja ja jännitystiloja sekä korjaa kehon epätasapainoa. Kehon pisteisiin kohdistettu paine edistää energian virtausta ja korjaa epätasapainotiloja koko potilaan kehossa.

 84€ / 118€9. Raskaushieronta 60 min / 90 min

Raskaushieronta antaa todella erityisen tunteen äidille ja lapselle. Se on myös hyvä tapa rentoutua ja valmistautua tulevaan.

 84€ / 118€10. Kokovartalohieronta 

60 min / 90 min

Klassinen  kokovartalohieronta tehoaa kireisiin lihaksiin, tehostaa aineenvaihduntaa ja vähentää stressiä.

   

84€ / 118€11. Perinteinen thai-hieronta  

60 min  / 90 min                              

Perinteinen thai-hieronta keskittyy pääasiassa verenkiertoon ja painepisteisiin, jotka edistävät sisäistä terveyttä ja parantavat monia lihaskrampin aiheuttamia oireita. Asiakas asetetaan patjalle lattialle ja hieroja käyttää koko vartaloaan käsistä, polvista, jaloista venyttääkseen lihaksia ja vapauttaakseen painetta kehossa. Asiakkaan tulee olla täysin pukeutunut mukaviin ja väljiin vaatteisiin, koska hoidon aikana ei käytetä öljyä tai hierontatuotteita.

  

84€ / 118€12- Itämainen jalkahieronta 

60 min / 90 min

Jalkahieronnassa saat kokonaisvaltaisen hoidon. Hoidossa käydään läpi jalkojen etu- ja takareidet, pohkeet sekä jalkapohjat. Tehokas hieronta ja akupisteiden painelu saavat jalkasi tuntumaan kevyiltä.


84€ / 118€

13. Aromahieronta 

60 min / 90 min

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyvät hieronta, venytysotteet, eteeriset öljyt ja hoitavat tuoksut. Hieronta on lempeä kokovartalohieronta, jossa käydään läpi syvimmätkin lihakset.


94€ / 134€

14. Kuumakivihieronta 

60 min / 90 min

Kuumakivihieronnassa yhdistyvät lämpimien kivien vaikutus ja perinteisen klassisen hieronnan hoito-otteet. Hieronta on syvärentouttava, tehokas ja jännitystä ehkäisevä hoitomuoto. Kuumakivihoito on erittäin ihana ja rentouttava erityisesti kylminä talvipäivinä.


94€ / 134€

15. Yrttinyyttihieronta 

60 min / 90 min

Hoito tapahtuu lämpimillä yrttejä sisältävillä nyyteillä, joilla on tehokas vaikutus mieleen ja lihaksiin. Lämpimät yrttinyytit ja niiden ihana tuoksu saavat sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi. Lempeän ja voimakkaan painalluksen lisäksi lämpö auttaa parantamaan verenkiertoa, poistaa lihasjännityksiä ja pehmentää ihoa.


94€ / 134€

16. Jojobaöljyhieronta 

60 min / 90 min

Jojobaöljy kosteuttaa kuivaa ihoa ja lisää ihon hehkua. Jojobaöljyssä on antibakteerisia ainesosia. Se voi rauhoittaa myös ekseemaan taipuvaista ihoa.


94€ / 134€

17. Bambuhieronta 

60 min / 90 min

Ainutlaatuinen ja tehokas hoitomuoto, joka on juurtunut syvälle aasialaiseen kulttuuriin. 

Bambuhieronta on innovatiivinen tapa tehdä syväkudoshierontaa käyttämällä eripituisia ja -halkaisijaisia bambutikkuja lihasten pyörittämiseen, rullaamiseen ja rentoutumiseen.


94€ / 134€

18. Trooppinen kookosöljyhieronta 

60 min / 90 min

Hieronta kookosöljyllä auttaa rauhoittamaan ja rentouttamaan lihaksia kehossa, joten se on loistava valinta, jos tunnet olevasi väsynyt tai kipeä fyysisestä toiminnasta. Se voi myös auttaa tulehduksissa, selluliittissa ja venytysarmissa.


94€ / 134€

19. Taivas ja Maa hieronta

60 min / 90 min

Yhdistelmä intialaista päähierontaa ja itämaista jalkahierontaa. Itämaisen jalkahieronnan energiapisteiden hierontaa ja ihanan rentouttavaa päähierontaa, joka saa veren kiertämään aivoihin asti ja tunnet kokonaisvaltaisesti mielihyvän tunnetta.


94€ / 134€

20. Kynttilähieronta 60 min / 90 min

Kynttilähieronta on perinteinen thai-tekniikka, jossa yhdistyvät tuoksu ja lämpö osana hyvinvointi-hierontaa. Luonnollisista vahoista valmistetut kynttilät muuttuvat palaessaan nesteeksi, jota terapeuttimme levittää ihollesi hieronnan

aikana.Tämä hieronta sopii täydellisesti selkälihasten ja käsivarsien rentouttamiseen ja kehon lämmittämiseen.

94€ / 134€

Kasvohoidot

Silmäympäryshoito 30 min

Tehokas kohdennettu hoito silottaa intensiivisesti silmien ympärysihoa ja suojaa sitä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Todellinen soluvahvistin aktivoiden mikroverenkierron ja poistaen tämän herkän alueen tummuutta välittömästi. Sen erittäin tarkka koostumus nostaa juonteita ja palauttaa silmäluomien kiinteyden.

58€

Yrttikuorinta kasvoille 30 min

Tämä voidemainen ja hyvin kosteuttava kuorinta on kehitetty erityisesti virkistämään ihosolujen toimintaa. Hoito vahvistaa ihokudosta ja sen luontaista suojaa. Sopii herkälle iholle, kuivalle iholle, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle.


58€

Sabai Lift 60 min

Ihanteellinen kiinteyttä etsivälle iholle, tämä maailmanlaajuinen hoito auttaa elotonta ihoa saamaan takaisin heleän sävyn ja joustavuuden.
Hoidon pääosassa on ainutlaatuinen yhdistelmä aktiivisia ainesosia, merellistä ja tieteellistä asiantuntemusta ja kiinteyttäviä manuaalisia tekniikoita. Tavoite: uudistaa ja kohottaa kasvojen linjoja.

118€

Sabai Calm 60 min

Tämä hoito on todellinen rauhoittumisen lähde, joka upottaa ihon välittömästi seesteisyyden suojaan.
Sen patentoidut merestä peräisin olevat rauhoittavat aktiiviset ainesosat yhdistettynä probiootteihin palauttavat ihon luonnollisen tasapainon. Sen erittäin pehmeät koostumukset huomioivat reaktioherkän ihon. Iho on vahvempi ja paremmin suojattu, iho on rauhoittunut ja pehmeä.

118€

Sabai Balance 60 min

Nopea apu kuivalle ja herkälle iholle.

Hoito poistaa kuivuudesta johtuvaa kireyttä ja ärsytystä iholla ja palauttaa ihon kosteustasapainon ja pehmeyden.

Ihanteellinen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

118€

Sabai Glow 60 min

Kasvohoito, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää ja nuorentaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä hoidon jälkeen.

Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville.

118€

Sabai Refresh 60 min

Kasvohoito, joka elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Huolella valitut kasviuutteet rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja rauhoittavat tulehduksia. Iho näyttää raikkaalta, elpyneeltä ja nuorekkaalta.

118€

Sabai Pure & Tight 60 min

Kasvohoito, joka auttaa poistamaan iholta haitallisia bakteereja, ympäristön epäpuhtauksia, likaa ja liiallista talia, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja tehdä ihosta samean näköisen.

Hoidon jälkeen huokoset näyttävät puhtaammilta ja pienemmiltä sekä iho kauttaaltaan kirkkaammalta, raikkaammalta ja terveän näköiseltä.

118€

Vartalohoidot

Yrttikuorinta selälle 30 min

 Selän hellävarainen tehokas kuorinta. Sopii kuivalle iholle. Vaikuttavat aineet kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden.

58€

Yrttikuorinta jaloille 45 min

Vaikuttavat yrtit kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden. 

Jalat ja kantapäät pysyvät pitkään kosteina. 

68€

Mineraalihoito 75 min

Kolmivaiheinen tehohoito. Meren magnesiumiin ja hivenaineisiin keskittynyt aisteja hellivä hoito tarjoaa kaikki meriveden tasapainotttavat hyödyt iholle. Mineralisoi, rentouttaa ja tasapainottaa ihoa. Todellinen annos päivittäistä hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet koostuvat 98,20% luonnollisista ainesosista. Ihohoidon jälkeen annetaan palauttava ja rentouttava hieronta. Lopuksi viimeistellään ihon kosteutta ruskolevällä ja hivenaineita sisältävällä ihon kosteutushoidolla. 

134€

Yrttikuorinta vartalolle  75 min

Tämä kermainen ja pehmeä kuorinta kehitettiin alun perin vartalon hellävaraisen tehokkaaseen kuorintaan. Kuorintavoide kuorii pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden.

Hoito suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta haittaatekijöiltä. Sopii kuivalle iholle.

 

134€

Fit & Firm hoito 90 min

Kolmevaiheinen ihon kiinteytyshoito. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto. Tämän jälkeen jatketaan ihon syväpuhdistuksella ja aineenvaihduntaa stimuloivalla ja rasvanpolttoa aktivoivalla hoidolla. Lopuksi annetaan ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenaineita sisältävä ihon kosteutushoito. Ei suositella raskaana oleville.


168€

Detox vartalohoito 120 min


Neljävaiheinen tehotoito. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan Ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto. Tätä seuraa rentouttava hieronta ihoa ravitsevalla kasviöljyllä. Hoito jatkuu aineenvaihduntaa stimuloivalla ja rasvanpolttoa aktivoivalla hoidolla. Lopuksi annetaan ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenainaeita sisältä ihon kesteutushoito. 

Ei suositella raskaana oleville.


188€

Manikyyrit 

Uusi geelilakkaus 30-45 min

Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä geelilakkaus.

48€

Geelilakkauksen huolto  45-60 min

Vanhan geelikakan poisto, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja geelilakkaus.

58€

Manikyyri  n. 30 min

Manikyyriin sisältyvät rentouttava kylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen sekä kynsien leikkaus ja viilaaminen.

Ei sisällä kynsien lakkausta.

54€

Manikyyri & geelilakkaus  n. 60 min

Manikyyriin sisältyvät kovettumien poisto, kynsinauhojen sekä kynsien leikkaus, viilaaminen ja geelilakkaus.

78€

Luksusmanikyyri n. 60 min

Luksusmanikyyriin sisältyvät rentouttava kylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen sekä kynsien leikkaus, viilaaminen ja ihanan rentouttava käsihieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta.


78€

Pedikyyrit

Uusi geelilakkaus 45-60 min

Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä geelilakkaus.

58€

Geelilakkauksen huolto 45-60 min

Vanhan geelikakan poisto, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja geelilakkaus.

68€

Pedikyyri  n. 60 min

Pedikyyri on rentouttava jalkahoito, pedikyyriin sisältyvät rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen leikkaus, kynsinauhojen sekä ongelmakohtien hoito. Ei sisällä kynsien lakkausta.

78€

Pedikyyri & geelilakkaus n. 60 min

Pedikyyri on rentouttava jalkahoito, pedikyyriin sisältyvät rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen leikkaus, kynsinauhojen sekä ongelmakohtien hoito ja geelilakkaus.


94€

Luksus pedikyyri n. 90 min

Luksus pedikyyri on täydellinen jalkahoito, jossa hoitoon sisältyvät jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä ihanan rentouttava itämainen jalkahieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta.


118€

Luksus pedikyyri& geelilakkaus n. 2 h

Luksus pedikyyri on täydellinen jalkahoito, jossa hoitoon sisältyvät jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä ihanan rentouttava itämainen jalkahieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta

 134€

Tarjoamme vain parasta

Valitse suosikkipalveluistamme

Online-varaus palvelee 24/7

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sekä sähköpostilla että tekstiviestillä.