top of page

Sabain vartalohoidot

Itämainen Day Spa Espoossa.

1. Yrttikuorinta selälle     58€ / 30 min

 2. Yrttikuorinta jaloille               68€ / 45 min

3. Mineraalihoito                           134€ / 75 min
Kolmivaiheinen tehohoito. Meren magnesiumiin ja hivenaineisiin keskittynyt aisteja hellivä hoito tarjoaa kaikki meriveden tasapainotttavat hyödyt iholle. Mineralisoi, rentouttaa ja tasapainottaa ihoa. Todellinen annos päivittäistä hyvinvointia. 98,20% luonnollisista ainesosista. Hoidon jälkeen rentouttava hieronta. Lopuksi, ihon kosteutta ruskolevää ja hivenaineita sisältävä ihon kosteutushoito. 

4. Yrttikuorinta vartalolle           134€ / 75 min

5. Fit & Firm hoito                    168€ / 90 min
Kolmevaiheinen ihon kiinteytyshoito. Ensimmäisessä vaiheessa ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto.Tämäm jälkeen ihon syväpuhdistus ja aineenvaihduntaa stimuloiva  ja  rasvanpolttoa aktivoiva hoito. Lopuksi ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenaineita sisältävä ihon kosteutushoito.Ei suositella raskaana oleville!

6. Detox vartalohoito    188€ / 120 min
Neljävaiheinen tehotoito. Ihon epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen kuorinta ja ravitseva ihon huolto. Rentouttava hieronta ihoa ravitsevalla kasviöljyllä. Aineenvaihduntaa stimuloiva ja rasvanpolttoa aktivoiva hoito. Lopuksi ihoa kosteuttava ruskolevää ja hivenainaeita  sisältä ihon kesteutushoito. Ei suositella raskaana oleville.

bottom of page